ORDU’DA FUTBOL ŞÖLENİ GOL YAĞMURU

TFF 3. LİG 4. Grupta mücadele eden Orduspor 1967, kendi sahası Yeni Ordu Stadyumu'nda Güneş Holding Çankaya FK  ile karşılaştı ve etkileyici bir performans sergileyerek rakibini 6-1'lik skorla mağlup etti.

Maça hızlı bir başlangıç yapan Orduspor 1967, ilk golü erken buldu. Osman Bodur'un golüyle takımı 1-0 öne geçti. Ancak, Çankaya FK hemen cevap verdi. Sol kanattan hızlı bir atakla ilerleyen Ordulu futbolcu Muhammet Enes Erdem'in taşıdığı topta, Mehmet Kaan Türkmen skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İlk yarının son dakikalarına doğru yaşanan bir pozisyonla Orduspor 1967, skoru lehine çevirdi. Sağ kanattan Gökay Eser’in ortasında Reşo Akın topu kendi ağlarına gönderdi ve Çankaya FK 2-1 geriye düştü. Dakika 40’da ise Doğancan Aynacı'nın taşıdığı topta Taha Balcı skoru 3-1'e getirdi. İlk yarının uzatma dakikalarında Taha Balcı'nın asistinde Recep Gül topu ağlara göndererek durumu 4-1'e getirdi.

İkinci yarıda dakikalar 52’yi gösterdiğinde Recep Gül’ün sol kanattan yer açtığı orta da Gökay Eser topu ağlara gönderdi ve Orduspor 1967 durumu 5-1'e getirdi. 75. dakikada Orduspor 1967'nin orta sahasında topu alan Cevatcan Ekinci, rakiplerini çalımlayarak durumu 6-1'e getirdi.

Bu sonuçla Orduspor 1967 puanını 23'e yükseltirken, Çankaya FK ise 18 puanda kaldı.