Başarılı Pehlivanlar, Mustafa Genç’i Ziyaret Etti

Başarılı Pehlivanlar, Mustafa Genç’i Ziyaret Etti

Ordu'da düzenlenen U11-U13 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda takım halinde ikinci olan Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Merve Güngör Çuhadar ve güreş antrenörleri Yüksel Kahraman, Bahattin Keser, Fatih Keser, Berati Öztop ile  birlikte Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sporcular, şampiyonada elde ettikleri başarıları ve gelecekteki hedeflerini Mustafa Genç ile paylaştılar. Sporcuların kararlılığına övgüde bulunan Genç, “Sizler, genç yaşta gösterdiğiniz bu kararlılıkla geleceğin şampiyonlarını temsil ediyorsunuz. Bu yolda devletimizin sağladığı imkanları en iyi şekilde değerlendirmenizi bekliyorum. Sporcu Eğitim Merkezimizdeki tesisler ve eğitim olanakları, başarılarınızı desteklemek için tasarlandı İnanarak çalışmaya devam ettiğiniz sürece başarı kaçınılmazdır. Her birinizin daha büyük başarılara imza atacağından şüphem yok,” diyerek sporcuları motive etti.

Başarılarından dolayı sporcuları ödüllendiren Mustafa Genç, hediyelerini takdim etti. Ziyaretin sonunda, sporcular ve antrenörler, çekilen hatıra fotoğrafıyla bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.