BAŞKAN AŞKIN TÖREN’E SEVGİ SELİ

Gündem 12.02.2024 - 10:47
 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’E SEVGİ SELİ

Bugüne kadar iyi günde, kötü günde Altınordulu’ları hiç bir zaman yalnız bırakmayan Başkan Tören, 7'den 70'e her kesimden insanla kurduğu gönül bağlarını daha da güçlendirerek ikinci dönem için emin adımlarla ilerliyor.
BAŞKAN AŞKIN TÖREN’E SEVGİ SELİ Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Altınordu’yu sokak sokak, dükkan dükkan, kapı kapı dolaşan Başkan Tören vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bugüne kadar iyi günde, kötü günde Altınordulu’ları hiç bir zaman yalnız bırakmayan Başkan Tören, 7'den 70'e her kesimden insanla kurduğu gönül bağlarını daha da güçlendirerek ikinci dönem için emin adımlarla ilerliyor. UMUT VE GÜVENİN ADRESİ AŞKIN TÖREN Enerjisi yaptığı her işe yansıyan Altınordu’nun genç Belediye Başkanı Aşkın Tören, şeffaf adil ve bütüncül hizmet anlayışıyla başarısını tescillemiş bir isim. Hizmetlerle dolu dolu bir dönem geçiren Başkan Tören, dürüstlüğü, çalışkanlığı, bilgisi, birikimi, vizyoner kişiliği, güçlü iradesi adaletli ve hakkaniyetli tavrıyla herkesin saygısını kazanarak umut ve güven kaynağı oldu. Başkan Tören’i muhabbet ve samimiyetle bağrına basan Altınordu’lular yeniden aday olmasından duydukları sevinci dualar ve iyi dilekleriyle dile getiriyorlar. "HEMŞEHRİLERİMİZİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Saha çalışmalarında kendisine duyulan güvenden, gösterilen sevgi ve ilgiden oldukça memnun olan Başkan Tören, “Şehrimizin ve aziz hemşehrilerimizin her anında her koşulda hep yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Samimiyetle tuttuğumuz eller, girdiğimiz gönüller, kurduğumuz sarsılmaz kardeşlik bağlarının verdiği huzur ve güvenle bugün yine, yeniden hemşehrilerimiz ile çarşıda, pazarda, sokakta muhabbet ve samimiyetle kucaklaşıyoruz. Birlikte yazdığımız hikayenin ikinci sayfası, yine muhabbetle yoğrulacak ikinci aşaması için hep birlikte yürüyoruz. Yeni dönemde de eser ve hizmet belediyeciliği ile şehrimizi geliştirmeye, güzelleştirmeye, büyütmeye, güçlendirmeye ve hemşehrilerimizi gururlandırmaya, insanımızla daha büyük mutlulukları paylaşmaya devam edeceğiz. Yürekleriyle yüreğimize dokunan, kapılarını samimiyetle açan, muhabbet sofralarına bizleri misafir eden kıymetli esnaflarımıza ve çok değerli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi.
Bugüne kadar iyi günde, kötü günde Altınordulu’ları hiç bir zaman yalnız bırakmayan Başkan Tören, 7'den 70'e her kesimden insanla kurduğu gönül bağlarını daha da güçlendirerek ikinci dönem için emin adımlarla ilerliyor.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN’E SEVGİ SELİ

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Altınordu’yu sokak sokak, dükkan dükkan, kapı kapı dolaşan Başkan Tören vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Bugüne kadar iyi günde, kötü günde Altınordulu’ları hiç bir zaman yalnız bırakmayan Başkan Tören, 7'den 70'e her kesimden insanla kurduğu gönül bağlarını daha da güçlendirerek ikinci dönem için emin adımlarla ilerliyor.

UMUT VE GÜVENİN ADRESİ AŞKIN TÖREN

Enerjisi yaptığı her işe yansıyan Altınordu’nun genç Belediye Başkanı Aşkın Tören, şeffaf adil ve bütüncül hizmet anlayışıyla başarısını tescillemiş bir isim. Hizmetlerle dolu dolu bir dönem geçiren Başkan Tören, dürüstlüğü, çalışkanlığı, bilgisi, birikimi, vizyoner kişiliği, güçlü iradesi adaletli ve hakkaniyetli tavrıyla herkesin saygısını kazanarak umut ve güven kaynağı oldu. Başkan Tören’i muhabbet ve samimiyetle bağrına basan Altınordu’lular yeniden aday olmasından duydukları sevinci dualar ve iyi dilekleriyle dile getiriyorlar.

"HEMŞEHRİLERİMİZİ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Saha çalışmalarında kendisine duyulan güvenden, gösterilen sevgi ve ilgiden oldukça memnun olan Başkan Tören, “Şehrimizin ve aziz hemşehrilerimizin her anında her koşulda hep yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Samimiyetle tuttuğumuz eller, girdiğimiz gönüller, kurduğumuz sarsılmaz kardeşlik bağlarının verdiği huzur ve güvenle bugün yine, yeniden hemşehrilerimiz ile çarşıda, pazarda, sokakta muhabbet ve samimiyetle kucaklaşıyoruz. Birlikte yazdığımız hikayenin ikinci sayfası, yine muhabbetle yoğrulacak ikinci aşaması için hep birlikte yürüyoruz. Yeni dönemde de eser ve hizmet belediyeciliği ile şehrimizi geliştirmeye, güzelleştirmeye, büyütmeye, güçlendirmeye ve hemşehrilerimizi gururlandırmaya, insanımızla daha büyük mutlulukları paylaşmaya devam edeceğiz. Yürekleriyle yüreğimize dokunan, kapılarını samimiyetle açan, muhabbet sofralarına bizleri misafir eden kıymetli esnaflarımıza ve çok değerli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.