Ordu, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılına Hazırlanıyor

Gündem 12.10.2023 - 16:53
 

Ordu, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılına Hazırlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması ve yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi toplantısına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcısı Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Ekrem Mengi, Ordu Üniversitesi Genel Sekreteri Serkan Yalkın,  Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, OBB Daire Başkanı Zabit Yön, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osmasn Işık, Ordu Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Protokol Şube Müdürü Emine Çaylak, Bilgi İşlem Şube Müdürü Münevver Şener Altınok, İdari Hizmetler Şube Müdürü Ertan Karadaş, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Yakup Karataş, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörlüğü Şefi Arslan İçöz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.       Ordu’da Cumhuriyetin 100. yılına yakışır program ve etkinliklerin yapılmasını sağlamak amacıyla bir araya gelindiğini belirten Vali Muammer Erol, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın katkı ve katılımlarıyla Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünün ilimizde coşkulu bir şekilde kutlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.   İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak kutlama programına ve yapılacak etkinliklere, tüm kurum ve kuruluşların gereken desteği vermelerini ve katkıyı sunmalarını isteyen Vali Erol, “Amacımız, Cumhuriyetin 100. yılını ilimizde en güzel şekilde kutlamaktır. Cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir kutlama programı hazırlamaktır. Bunun için bir aradayız. Herkes fikrini, düşüncesini ve görüşünü söylesin. Sizlerle istişare ederek, en güzel programı hazırlayalım istiyoruz. Tüm kurumlarımız ellerinden gelen katkıyı sağlamalılar. İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak programlara, yapılacak etkinliklere tüm vatandaşlarımızın katılmalarını arzu ediyoruz. En yüksek bir katılımla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayalım” dedi.   Toplantıda, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü için hazırlanacak kutlama programı ve yapılacak etkinlikler konusunda kurum yöneticileri görüş ve önerilerini dile getirdiler.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması ve yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi toplantısına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcısı Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Ekrem Mengi, Ordu Üniversitesi Genel Sekreteri Serkan Yalkın,  Altın ordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, OBB Daire Başkanı Zabit Yön, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osmasn Işık, Ordu Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Protokol Şube Müdürü Emine Çaylak, Bilgi İşlem Şube Müdürü Münevver Şener Altınok, İdari Hizmetler Şube Müdürü Ertan Karadaş, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Yakup Karataş, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörlüğü Şefi Arslan İçöz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.    
 
Ordu’da Cumhuriyetin 100. yılına yakışır program ve etkinliklerin yapılmasını sağlamak amacıyla bir araya gelindiğini belirten Vali Muammer Erol, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın katkı ve katılımlarıyla Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünün ilimizde coşkulu bir şekilde kutlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.
 
İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak kutlama programına ve yapılacak etkinliklere, tüm kurum ve kuruluşların gereken desteği vermelerini ve katkıyı sunmalarını isteyen Vali Erol, “Amacımız, Cumhuriyetin 100. yılını ilimizde en güzel şekilde kutlamaktır. Cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir kutlama programı hazırlamaktır. Bunun için bir aradayız. Herkes fikrini, düşüncesini ve görüşünü söylesin. Sizlerle istişare ederek, en güzel programı hazırlayalım istiyoruz. Tüm kurumlarımız ellerinden gelen katkıyı sağlamalılar. İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak programlara, yapılacak etkinliklere tüm vatandaşlarımızın katılmalarını arzu ediyoruz. En yüksek bir katılımla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayalım” dedi.
 
Toplantıda, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü için hazırlanacak kutlama programı ve yapılacak etkinlikler konusunda kurum yöneticileri görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.