ORDU’DA SÖRF RÜZGARI ESTİ

Spor 03.10.2023 - 17:59, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:59
 

ORDU’DA SÖRF RÜZGARI ESTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz sporlarını geliştirmek amacıyla adrenalin seviyesi yüksek spor türleri arasında yer alan sörf sporu için festival düzenlendi.
2-3 Ekim tarihlerinde Akyazı Sahili’nde 18 Yaş Altı ve Yetişkin Kadın-Erkek Açık Kategorisi olmak üzere toplamda 22 sporcunun katılımıyla düzenlenen festivalde sporcular Karadeniz’in hırçın dalgalarında mücadele etti. 2 gün süren festivalde başarı gösteren sporcular ödüllendirildi.   22 SPORCU KATILDI 2020 yılında Başkan Güler’in tohumlarını atarak sörf merkezi haline getirdiği Ordu’da, ulusal ve uluslararası yarışlar düzenlemek, merkezlerde sörf eğitimi alan sporculara yarış rekabeti yaşatmak ve ülkemizde denize kıyısı olan illere örnek olmak amacıyla gerçekleştirilen festivale 22 sporcu katıldı.   DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ 18 Yaş Altı Kadın-Erkek Kategorisinde 1. Akıl Köse, 2. Azra Arslan, 3.Alya Eliaçık ; Yetişkin Kadın-Erkek Açık Kategorisinde 1.Akıl Köse, 2.Evren Saygın, 3.İrem Aydın oldu.   Yarışmacılara ödülleri Akyazı Su Sporları Eğitim Tesisinde yapılan ödül töreniyle takdim edildi.   Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, ileriki yıllarda sörf festivalinin daha geniş katılımla yapılacağına inandığını söyledi.   Başkan Vekili Tezcan, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın ufkunun açıklığı son yıllarda bizlere denizi kullanmayı öğretti. Ben inanıyorum ki bugün az sporcuyla yaptığımız sörf festivalimiz çok kısa sürede buraya sığmayacak bir sporcu ve izleyici kalabalığıyla devam edecektir. Ordu bu anlamda uluslararası yarışlara ev sahipliği yapacak bir il olacaktır” dedi.   SPORCULARDAN TEŞEKKÜR Sörfün çok keyifli bir spor olduğunu söyleyen sporcular çok eğlenceli bir festivalde kendilerini buluşturan Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti. Yaz boyunca Ordu’da çok güzel festivallerin düzenlendiğine dikkat çeken sporcular festivalin devamlılığını diledi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından deniz sporlarını geliştirmek amacıyla adrenalin seviyesi yüksek spor türleri arasında yer alan sörf sporu için festival düzenlendi.

2-3 Ekim tarihlerinde Akyazı Sahili’nde 18 Yaş Altı ve Yetişkin Kadın-Erkek Açık Kategorisi olmak üzere toplamda 22 sporcunun katılımıyla düzenlenen festivalde sporcular Karadeniz’in hırçın dalgalarında mücadele etti. 2 gün süren festivalde başarı gösteren sporcular ödüllendirildi.

 

22 SPORCU KATILDI

2020 yılında Başkan Güler’in tohumlarını atarak sörf merkezi haline getirdiği Ordu’da, ulusal ve uluslararası yarışlar düzenlemek, merkezlerde sörf eğitimi alan sporculara yarış rekabeti yaşatmak ve ülkemizde denize kıyısı olan illere örnek olmak amacıyla gerçekleştirilen festivale 22 sporcu katıldı.

 

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

18 Yaş Altı Kadın-Erkek Kategorisinde 1. Akıl Köse, 2. Azra Arslan, 3.Alya Eliaçık ; Yetişkin Kadın-Erkek Açık Kategorisinde 1.Akıl Köse, 2.Evren Saygın, 3.İrem Aydın oldu.

 

Yarışmacılara ödülleri Akyazı Su Sporları Eğitim Tesisinde yapılan ödül töreniyle takdim edildi.

 

Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, ileriki yıllarda sörf festivalinin daha geniş katılımla yapılacağına inandığını söyledi.

 

Başkan Vekili Tezcan, “ Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın ufkunun açıklığı son yıllarda bizlere denizi kullanmayı öğretti. Ben inanıyorum ki bugün az sporcuyla yaptığımız sörf festivalimiz çok kısa sürede buraya sığmayacak bir sporcu ve izleyici kalabalığıyla devam edecektir. Ordu bu anlamda uluslararası yarışlara ev sahipliği yapacak bir il olacaktır” dedi.

 

SPORCULARDAN TEŞEKKÜR

Sörfün çok keyifli bir spor olduğunu söyleyen sporcular çok eğlenceli bir festivalde kendilerini buluşturan Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti. Yaz boyunca Ordu’da çok güzel festivallerin düzenlendiğine dikkat çeken sporcular festivalin devamlılığını diledi.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.