KORGAN'DA TÜP PATLAMASI

Asayiş 04.08.2023 - 17:46, Güncelleme: 04.08.2023 - 17:46
 

KORGAN'DA TÜP PATLAMASI

Ordu'nun Korgan İlçesinde gaz sızıntısı nedeniyle tüp patladı. Patlamada can kaybı yaşanmadı.
Ordu'nun Korgan ilçesinde bir apartmanda meydana gelen tüp patlaması korku ve paniğe neden oldu. patlamada can kaybı yaşanmazken ev kullanılamaz hale geldi Olay, gaz sızıntısı nedeniyle meydana geldi ve apartman sakinlerinin tahliyesi hemen gerçekleştirildi. Emniyet güçleri, çevre güvenliğini sağlamak amacıyla önlem alırken, itfaiye ekipleri yangın söndürme çalışmalarına hızla başladı. Patlama sonucunda daire içerisindeki eşyalar büyük zarar gördü, ancak herhangi bir kişinin yaralanmadığı veya can kaybının yaşanmadığı belirtildi. Olay yerinde yapılan çalışmalar sonucunda patlamanın nedeni araştırılmaya başlandı. Apartman sakinleri olayın şokunu atlatmaya çalışırken, yetkililer olayın tamamen kontrol altına alındığını ve herhangi bir tehlikenin bulunmadığını açıkladı. Bölgedeki güvenlik önlemleri ise hâlâ sürmekte. Soruşturma devam ederken, olayın ardındaki nedenin aydınlatılması için çalışmalar hız kesmeden sürüyor.
Ordu'nun Korgan İlçesinde gaz sızıntısı nedeniyle tüp patladı. Patlamada can kaybı yaşanmadı.

Ordu'nun Korgan ilçesinde bir apartmanda meydana gelen tüp patlaması korku ve paniğe neden oldu. patlamada can kaybı yaşanmazken ev kullanılamaz hale geldi

Olay, gaz sızıntısı nedeniyle meydana geldi ve apartman sakinlerinin tahliyesi hemen gerçekleştirildi. Emniyet güçleri, çevre güvenliğini sağlamak amacıyla önlem alırken, itfaiye ekipleri yangın söndürme çalışmalarına hızla başladı.

Patlama sonucunda daire içerisindeki eşyalar büyük zarar gördü, ancak herhangi bir kişinin yaralanmadığı veya can kaybının yaşanmadığı belirtildi. Olay yerinde yapılan çalışmalar sonucunda patlamanın nedeni araştırılmaya başlandı.

Apartman sakinleri olayın şokunu atlatmaya çalışırken, yetkililer olayın tamamen kontrol altına alındığını ve herhangi bir tehlikenin bulunmadığını açıkladı. Bölgedeki güvenlik önlemleri ise hâlâ sürmekte. Soruşturma devam ederken, olayın ardındaki nedenin aydınlatılması için çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.