ORDUSPOR 1. AMATÖR KÜME LİGİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Spor 03.08.2023 - 12:10, Güncelleme: 03.08.2023 - 12:10
 

ORDUSPOR 1. AMATÖR KÜME LİGİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu katıldığı 2. amatör küme liginde namağlup şampiyon olan Orduspor, 1. amatör küme ligi hazırlıklarına başladı.
Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ni hedefleyen Orduspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kulüp Genel Koordinatörü Cihangir Güner ve Teknik Direktör Emir Altun tarafından yürütülen transfer çalışmaları sürüyor.   Orduspor, dış transferde anlaşma sağladığı futbolcuları bir araya getirdi. Dış transferlerin tanıtıldığı programa Vali Tuncay Sonel de katıldı.   Orduspor’un, Ordu’nun ve Türk futbolunun bir değeri olduğunu söyleyen Vali Tuncay Sonel, ”Hem TFF nezdinde, hem de FİFA nezdinde 3 avukatımızla yoğun girişimlerimiz oldu ve 5 yıl sonra Orduspor ikinci amatörde sahaya çıkarak namağlup şampiyon oldu. Şimdi birinci amatörde BAL için mücadele edecek. İnanıyorum ki,  bu takım gelecek yıl mayıs ayında BAL’a çıkmış olacak”dedi.   Deprem bölgesinden gelen futbolcularla, teknik heyetle yine yola devam edileceğini belirten Vali Sonel, ”Şampiyon olan takımdan 15 futbolcumuz aynen devam edecek. Aramıza yine dışarıdan, deprem bölgesinden, Ordu'muzun kendi evlatlarından da 11 civarında başarılı ve alanında kendini ispatlamış genç kardeşlerimiz takıma katıldı.  Teknik heyette Ordulu hemşehrilerimiz görevi alacak. TFF 188 sicili olan, UEFA kupası oynamış, yurt dışında, yurt içinde Ordulu hemşehrilerimizin ve Türk futbolumuzun bir değeri olan Orduspor yaşayacak ve ileriki yollarda yine eski günlerine kavuşacak”diye konuştu.   Vali Tuncay Sonel, “Orduspor’un şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi'ne kalacağına canı gönülden inanıyorum. Hocamıza, Cihangir Bey kardeşime, Hamdi Başkanımıza, emeği geçenlere ve Orduspor'a gönül veren tüm taraftarlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Başarılı bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.   Orduspor Kayyım Heyeti Başkanı Hamdi Işık ise yaptığı konuşmada, ” Sayın Valimizden Allah razı olsun. Birlik ve beraberliği sağladı. Depremzede futbolcuları misafir yaptı. İkinci amatör kümeden birinci amatör kümeye namağlup yükseldik. Şimdi de birinci amatör kümeden bölgesel amatör lige çıkmayı hedefliyoruz ” derken, Genel Koordinatör Cihangir Güner, “Depremden çıktık. Sayın Valim Tuncay Sonelin’in desteğiyle, Ordu halkının samimiyetiyle beraber bu dönemi tamamladık” diye konuştu.   Yeni transferlerden Caner Güler,  “Sayın Valim Tuncay Sonel’e bize böyle bir olanak sunduğu için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra,  hocalarımızın idmanlarıyla, çalışmalarıyla Orduspor'u eski yerine, eski şanına getirmeye çalışacağız” dedi.   Orduspor altyapısından yetişen ve geçmiş yıllarda Orduspor formasını giyen Emirhan Camcı da, “Tekrar mor beyazlı formayı giymek beni heyecanlandırıyor. Bir an önce sezonun başlamasını istiyorum. Geçen sene başlayan bir ateş, bir kıvılcım vardı. Bu süreci bu sene de devam ettirerek mor beyazlı formayı üst liglere taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu katıldığı 2. amatör küme liginde namağlup şampiyon olan Orduspor, 1. amatör küme ligi hazırlıklarına başladı.

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ni hedefleyen Orduspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kulüp Genel Koordinatörü Cihangir Güner ve Teknik Direktör Emir Altun tarafından yürütülen transfer çalışmaları sürüyor.

 

Orduspor, dış transferde anlaşma sağladığı futbolcuları bir araya getirdi. Dış transferlerin tanıtıldığı programa Vali Tuncay Sonel de katıldı.

 

Orduspor’un, Ordu’nun ve Türk futbolunun bir değeri olduğunu söyleyen Vali Tuncay Sonel, ”Hem TFF nezdinde, hem de FİFA nezdinde 3 avukatımızla yoğun girişimlerimiz oldu ve 5 yıl sonra spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ordu spor ikinci amatörde sahaya çıkarak namağlup şampiyon oldu. Şimdi birinci amatörde BAL için mücadele edecek. İnanıyorum ki,  bu takım gelecek yıl mayıs ayında BAL’a çıkmış olacak”dedi.

 

Deprem bölgesinden gelen futbolcularla, teknik heyetle yine yola devam edileceğini belirten Vali Sonel, ”Şampiyon olan takımdan 15 futbolcumuz aynen devam edecek. Aramıza yine dışarıdan, deprem bölgesinden, Ordu'muzun kendi evlatlarından da 11 civarında başarılı ve alanında kendini ispatlamış genç kardeşlerimiz takıma katıldı.  Teknik heyette Ordulu hemşehrilerimiz görevi alacak. TFF 188 sicili olan, UEFA kupası oynamış, yurt dışında, yurt içinde Ordulu hemşehrilerimizin ve Türk futbolumuzun bir değeri olan spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ordu spor yaşayacak ve ileriki yollarda yine eski günlerine kavuşacak”diye konuştu.

 

Vali Tuncay Sonel, “Orduspor’un şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi'ne kalacağına canı gönülden inanıyorum. Hocamıza, Cihangir Bey kardeşime, Hamdi Başkanımıza, emeği geçenlere ve Orduspor'a gönül veren tüm taraftarlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Başarılı bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

 

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ordu spor Kayyım Heyeti Başkanı Hamdi Işık ise yaptığı konuşmada, ” Sayın Valimizden Allah razı olsun. Birlik ve beraberliği sağladı. Depremzede futbolcuları misafir yaptı. İkinci amatör kümeden birinci amatör kümeye namağlup yükseldik. Şimdi de birinci amatör kümeden bölgesel amatör lige çıkmayı hedefliyoruz ” derken, Genel Koordinatör Cihangir Güner, “Depremden çıktık. Sayın Valim Tuncay Sonelin’in desteğiyle, Ordu halkının samimiyetiyle beraber bu dönemi tamamladık” diye konuştu.

 

Yeni transferlerden Caner Güler,  “Sayın Valim Tuncay Sonel’e bize böyle bir olanak sunduğu için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra,  hocalarımızın idmanlarıyla, çalışmalarıyla Orduspor'u eski yerine, eski şanına getirmeye çalışacağız” dedi.

 

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ordu spor altyapısından yetişen ve geçmiş yıllarda spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ordu spor formasını giyen Emirhan Camcı da, “Tekrar mor beyazlı formayı giymek beni heyecanlandırıyor. Bir an önce sezonun başlamasını istiyorum. Geçen sene başlayan bir ateş, bir kıvılcım vardı. Bu süreci bu sene de devam ettirerek mor beyazlı formayı üst liglere taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.