MİKKEL HOFF AKKUŞ'TA

Spor 02.08.2023 - 17:57, Güncelleme: 02.08.2023 - 17:57
 

MİKKEL HOFF AKKUŞ'TA

Voleybol Efeler Ligi'nin yeni ekibi Akkuş Belediyespor, pasör Mustafa Cervatoğlu ve Mikkel Hoff'u kadrosuna kattı.
Belediyenin sitesinde yer alan açıklamada, takımın 2023-2024 sezonu kadro yapılanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi. Transfer çalışmaları kapsamında 23 yaşındaki Mustafa Cervatoğlu ile 22 yaşındaki Danimarkalı milli pasör Mikkel Hoff ile anlaşma sağlandığı kaydedildi. Belçika Ligi’nde Lindemans Aalst’da oynayan 2001 doğumlu ve 1. 95 boyundaki pasör oyuncu ülkesinde DHV Odense, Middelfart VK, Ikast KFUM, Boldklubben Marienlyst Odense kulüplerinin yanı sıra Hollanda’da Active Living Orion formaları giydi.      
Voleybol Efeler Ligi'nin yeni ekibi Akkuş Belediyespor, pasör Mustafa Cervatoğlu ve Mikkel Hoff'u kadrosuna kattı.
Belediyenin sitesinde yer alan açıklamada, takımın 2023-2024 sezonu kadro yapılanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Transfer çalışmaları kapsamında 23 yaşındaki Mustafa Cervatoğlu ile 22 yaşındaki Danimarkalı milli pasör Mikkel Hoff ile anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Belçika Ligi’nde Lindemans Aalst’da oynayan 2001 doğumlu ve 1. 95 boyundaki pasör oyuncu ülkesinde DHV Odense, Middelfart VK, Ikast KFUM, Boldklubben Marienlyst Odense kulüplerinin yanı sıra Hollanda’da Active Living Orion formaları giydi.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.