KAZADA HAYATINI KAYBEDEN 3 KİŞİNİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Gündem 02.08.2023 - 17:51
 

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN 3 KİŞİNİN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi toprağa verildi.
İlçede dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren Salih ve eşi Fatma Aydın ile akrabaları Kıymet Baş için Yeşilada Mahallesi'ndeki camide tören düzenlendi. Cenazeler, kılınan namazın ardından aynı mahalledeki mezarlıkta defnedildi. Törene, vefat edenlerin yakınlarının yanı sıra CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile vatandaşlar katıldı. Mehmet Baş'ın kullandığı 52 HT 162 plakalı otomobilin ilçe girişinde şarampole devrildiği kazada Salih ve Fatma Aydın ile Kıymet Baş olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü ve Cevdet Baş ise yaralanmıştı.    
Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi toprağa verildi.
İlçede dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren Salih ve eşi Fatma Aydın ile akrabaları Kıymet Baş için Yeşilada Mahallesi'ndeki camide tören düzenlendi.

Cenazeler, kılınan namazın ardından aynı mahalledeki mezarlıkta defnedildi.

Törene, vefat edenlerin yakınlarının yanı sıra CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile vatandaşlar katıldı.

Mehmet Baş'ın kullandığı 52 HT 162 plakalı otomobilin ilçe girişinde şarampole devrildiği kazada Salih ve Fatma Aydın ile Kıymet Baş olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü ve Cevdet Baş ise yaralanmıştı.

 
 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.