ŞÜKRÜ BODUR BASINLA BULUŞTU

Spor 02.08.2023 - 17:36, Güncelleme: 02.08.2023 - 18:59
 

ŞÜKRÜ BODUR BASINLA BULUŞTU

52 Orduspor Kulüp yönetim kurulu Başkanı Şükrü Bodur, geleneksel hale getirdikleri sezon başı kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Başkan Şükrü Bodur, geçtiğimiz sezon yaşanan şanssızlıklara rağmen takımın hedeflerine odaklandığını ve moral bozmadan ilerlemeye karar verdiklerini vurguladı. Orduspor'un her zaman Ordu şehrine yakışır bir şekilde mücadele etme hedefini taşıdığını belirten Bodur, bu doğrultuda doğru transferler yapılarak direkt şampiyonluk hedeflerini belirlediklerini ve hazırlıklara başladıklarını ifade etti. Başkan Bodur, transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını ve altyapıdan gelen yeteneklerle birlikte kamp çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi. Bolu kampında 3 hazırlık maçı yapacaklarını ve liglerin başlamasına kadar çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettireceklerini açıkladı. Buluşmanın sonunda Başkan Bodur, hem Orduspor 1967'ye hem de Fatsa Belediyespor'a gelecek sezon için başarılar diledi.  
52 Orduspor Kulüp yönetim kurulu Başkanı Şükrü Bodur, geleneksel hale getirdikleri sezon başı kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Şükrü Bodur, geçtiğimiz sezon yaşanan şanssızlıklara rağmen takımın hedeflerine odaklandığını ve moral bozmadan ilerlemeye karar verdiklerini vurguladı. Orduspor'un her zaman Ordu şehrine yakışır bir şekilde mücadele etme hedefini taşıdığını belirten Bodur, bu doğrultuda doğru transferler yapılarak direkt şampiyonluk hedeflerini belirlediklerini ve hazırlıklara başladıklarını ifade etti.

Başkan Bodur, transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını ve altyapıdan gelen yeteneklerle birlikte kamp çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi. Bolu kampında 3 hazırlık maçı yapacaklarını ve liglerin başlamasına kadar çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettireceklerini açıkladı.

Buluşmanın sonunda Başkan Bodur, hem Orduspor 1967'ye hem de Fatsa Belediyespor'a gelecek sezon için başarılar diledi.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.