ATLI SPOR GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ

Spor 17.07.2023 - 12:07, Güncelleme: 17.07.2023 - 12:07
 

ATLI SPOR GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ

Ünye Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek Atlı Spor Gösterilerine ev sahipliği yaptı.
Atlı bayrak geçişi, at üstünde güreş, atlı akrobasi ile at üstünde hedefe ve kabak direğine ok atma gibi birçok etkinliğin yer aldığı Atlı Spor Gösterileri büyük bir beğeni ile izlendi.   Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye’de atlı spor gösterileri yapıldı. Ünye Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle Binicilik Tesisleri’nde atlı spor gösterileri yapıldı.   Ünye’de ilk kez yapılan gösteriler arasında mübareze, at üstünde ok atma, atlı güreş, atlı akrobasi ve bayrak açma gibi çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi. İzleyenlerin nefesini tuttuğu gösteriler sırasında kılıç ve kalkan kullanılarak gerçekleşen mübarezeyi seyirciler tarafından beğeni topladı.   At üstünde hedefe ve kabak direğine ok atma, atlı güreş, atlı akrobasi, bayrak açma, at üstünde kılıç, mızrak ve gürbüz ile karpuz kesme, mızrakla yerden hedef alma gösterileri heyecanla izlendi.   Atlı bayrak geçişi ile sona eren programda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Federasyon Başkanı Zübeyir Bekiroğlu'na teşekkür plaketi takdim etti. Etkinliğe Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.  
Ünye Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek Atlı Spor Gösterilerine ev sahipliği yaptı.

Atlı bayrak geçişi, at üstünde güreş, atlı akrobasi ile at üstünde hedefe ve kabak direğine ok atma gibi birçok etkinliğin yer aldığı Atlı Spor Gösterileri büyük bir beğeni ile izlendi.

 

Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye’de atlı spor gösterileri yapıldı. Ünye Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle Binicilik Tesisleri’nde atlı spor gösterileri yapıldı.

 

Ünye’de ilk kez yapılan gösteriler arasında mübareze, at üstünde ok atma, atlı güreş, atlı akrobasi ve bayrak açma gibi çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi. İzleyenlerin nefesini tuttuğu gösteriler sırasında kılıç ve kalkan kullanılarak gerçekleşen mübarezeyi seyirciler tarafından beğeni topladı.

 

At üstünde hedefe ve kabak direğine ok atma, atlı güreş, atlı akrobasi, bayrak açma, at üstünde kılıç, mızrak ve gürbüz ile karpuz kesme, mızrakla yerden hedef alma gösterileri heyecanla izlendi.

 

Atlı bayrak geçişi ile sona eren programda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Federasyon Başkanı Zübeyir Bekiroğlu'na teşekkür plaketi takdim etti. Etkinliğe Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.