DİKRAN TORAMAN'IN ADI YAŞAYACAK MI?

Gündem 05.08.2023 - 15:06
 

DİKRAN TORAMAN'IN ADI YAŞAYACAK MI?

Geçen yıl hayatını kaybeden Dikran Toraman için kampanya başlatıldı.
Ordu'nun hafızasına unutulmaz izler bırakmış ve gayrimüslim azınlığa yönelik çalışmalarıyla bilinen Dikran Toraman'ın anısını yaşatmak için bir kampanya başlatıldı.   Kampanya, Toraman'ın isminin Ordu'da evinin bulunduğu sokağa verilmesini amaçlamaktadır.   Dikran Toraman'ın anısını yaşatmanın yanı sıra, Ordu şehrinin zengin kültürel mirasına ve hafızasına da önemli bir katkı sağlayacaktır. Başlatılan bu girişimin, halkın katılımı ve yetkililerin desteği ile hayata geçirilmeyi umuyor.
Geçen yıl hayatını kaybeden Dikran Toraman için kampanya başlatıldı.

Ordu'nun hafızasına unutulmaz izler bırakmış ve gayrimüslim azınlığa yönelik çalışmalarıyla bilinen Dikran Toraman'ın anısını yaşatmak için bir kampanya başlatıldı.

 

Kampanya, Toraman'ın isminin Ordu'da evinin bulunduğu sokağa verilmesini amaçlamaktadır.

 

Dikran Toraman'ın anısını yaşatmanın yanı sıra, Ordu şehrinin zengin kültürel mirasına ve hafızasına da önemli bir katkı sağlayacaktır. Başlatılan bu girişimin, halkın katılımı ve yetkililerin desteği ile hayata geçirilmeyi umuyor.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.