KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASINA KUMRU DAMGA VURDU

Gündem 05.06.2023 - 10:05
 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASINA KUMRU DAMGA VURDU

ATV ekranlarının sevilen ve fenomen yarışması "Kim Milyoner Olmak İster" Kumru ilçemizin hangi ile bağlı olduğu sorusunun sorulması gündeme oturdu.
Kenan İmirzalioğlu'nun sunuculuğunu yaptığı "Kim Milyoner Olmak İster" programında sorulan Kumru ilçesi ile alakalı soru damga vurdu. 200 Bin TL değerinde olan soruyu yarışmacı bilemeyince yarışmadan elenmek durumunda kaldı.  Sorunun şıkları ise İstanbul-İzmir-Manisa ve Ordu'ydu eline kullanabileceği bir joker hakkı kalmayan kadın yarışmacı uzun süre düşündü ve Manisa cevabını verdi. Cevabı yanlış olan yarışmacı soruyu bilse 200 Bin TL alacağı yarışmadan 30 Bin TL ile ayrılmak durumunda kaldı. Sorunun gündeme gelmesini ardından Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva programa ve Kenan İmirzalioğlu'na bir çağrıda bulundu: "Kenan Bey'i ve yarışmacı hanımefendiyi en kısa zamanda bol oksijenli yaylaları, uçsuz bucaksız ormanları ve nefis şelaleleri ile eşsiz tabiat güzelliklerine sahip olan Ordu'nun güzide ilçesi Kumru'muzda ağırlamak isteriz. Bu arada İstanbul, İzmir ve Manisa'da yaşayan tüm Kumrulu hemşehrilerimize de selamlar."
ATV ekranlarının sevilen ve fenomen yarışması "Kim Milyoner Olmak İster" Kumru ilçemizin hangi ile bağlı olduğu sorusunun sorulması gündeme oturdu.

Kenan İmirzalioğlu'nun sunuculuğunu yaptığı " Kim Milyoner Olmak İster" programında sorulan Kumru ilçesi ile alakalı soru damga vurdu. 200 Bin TL değerinde olan soruyu yarışmacı bilemeyince yarışmadan elenmek durumunda kaldı. 

Sorunun şıkları ise İstanbul-İzmir-Manisa ve Ordu'ydu eline kullanabileceği bir joker hakkı kalmayan kadın yarışmacı uzun süre düşündü ve Manisa cevabını verdi. Cevabı yanlış olan yarışmacı soruyu bilse 200 Bin TL alacağı yarışmadan 30 Bin TL ile ayrılmak durumunda kaldı.

Sorunun gündeme gelmesini ardından Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva programa ve Kenan İmirzalioğlu'na bir çağrıda bulundu:

"Kenan Bey'i ve yarışmacı hanımefendiyi en kısa zamanda bol oksijenli yaylaları, uçsuz bucaksız ormanları ve nefis şelaleleri ile eşsiz tabiat güzelliklerine sahip olan Ordu'nun güzide ilçesi Kumru'muzda ağırlamak isteriz. Bu arada İstanbul, İzmir ve Manisa'da yaşayan tüm Kumrulu hemşehrilerimize de selamlar."

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.