ORDU, ORYANTİRİNG YARIŞLARI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Gündem 04.03.2024 - 10:09
 

ORDU, ORYANTİRİNG YARIŞLARI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ulusal ve uluslararası müsabakaların düzenlenerek adından sıkça söz ettiren Ordu, Oryantiring yarışlarına ev sahipliği yaptı.
ORDU, ORYANTİRİNG YARIŞLARI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI ORDU’DA DÜZENLENEN YARIŞLARDA DERECEYE GİREN SPORCULAR MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ İÇİN PUAN ELDE ETTİLER Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğinde ‘Ordu Oksijen Oryantiring Yarışları’ düzenlendi. Milli takım seçmelerinde de kullanılacak ve başarıya göre ülke puanı elde ettirecek olan yarışlara 17 ilden 310 sporcu katılım sağladı. Ulusal ve uluslararası müsabakaların düzenlenerek adından sıkça söz ettiren Ordu, Oryantiring yarışlarına ev sahipliği yaptı. 17 İLDEN 310 SPORCU KATILDI Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğinde ‘Ordu Oksijen Oryantiring Yarışları’ düzenlendi. Ordu Oksijen Oryantiring Yarışları’na İzmir, Ankara, Ordu, Tokat, Konya, Kayseri, Samsun, Osmaniye, Kocaeli, Balıkesir, Mersin, Bursa, İstanbul, Düzce, Antalya, Van ve Eskişehir olmak üzere 17 ilden, 38 kulüpten 310 sporcu katılım sağladı. ORYANTİRİNG YARIŞLARI 2 GÜN SÜRDÜ 2 Mart 2024’te Cumhuriyet Mahallesinde (Ordu Üniversitesi Spor Bilimleri Mevkii) saat 12.00-15.00 saatleri arasında; 3 Mart 2024’te saat 10.00-12.00 saatleri arasında Şirinevler Mahallesinde gerçekleştirilen yarışlar, Pazar günü düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Yarışlarda, 24 Kategoride 1. 2. ve 3. toplam 72 sporcu ödül aldı.  
Ulusal ve uluslararası müsabakaların düzenlenerek adından sıkça söz ettiren Ordu, Oryantiring yarışlarına ev sahipliği yaptı.

ORDU, ORYANTİRİNG YARIŞLARI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ORDU’DA DÜZENLENEN YARIŞLARDA DERECEYE GİREN SPORCULAR MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ İÇİN PUAN ELDE ETTİLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğinde ‘ Ordu Oksijen Oryantiring Yarışları’ düzenlendi. Milli takım seçmelerinde de kullanılacak ve başarıya göre ülke puanı elde ettirecek olan yarışlara 17 ilden 310 sporcu katılım sağladı. Ulusal ve uluslararası müsabakaların düzenlenerek adından sıkça söz ettiren Ordu, Oryantiring yarışlarına ev sahipliği yaptı.

17 İLDEN 310 SPORCU KATILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğinde ‘ Ordu Oksijen Oryantiring Yarışları’ düzenlendi. Ordu Oksijen Oryantiring Yarışları’na İzmir, Ankara, Ordu, Tokat, Konya, Kayseri, Samsun, Osmaniye, Kocaeli, Balıkesir, Mersin, Bursa, İstanbul, Düzce, Antalya, Van ve Eskişehir olmak üzere 17 ilden, 38 kulüpten 310 sporcu katılım sağladı.

ORYANTİRİNG YARIŞLARI 2 GÜN SÜRDÜ

2 Mart 2024’te Cumhuriyet Mahallesinde ( Ordu Üniversitesi Spor Bilimleri Mevkii) saat 12.00-15.00 saatleri arasında; 3 Mart 2024’te saat 10.00-12.00 saatleri arasında Şirinevler Mahallesinde gerçekleştirilen yarışlar, Pazar günü düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Yarışlarda, 24 Kategoride 1. 2. ve 3. toplam 72 sporcu ödül aldı.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.