İKİ İLÇEYİ BAĞLAYAN YOLDA BETON SEVİNCİ

Gündem 02.03.2024 - 11:05
 

İKİ İLÇEYİ BAĞLAYAN YOLDA BETON SEVİNCİ

Yapılan çalışmalar için Çiftlik Mahalle Muhtarı Gülefendi Atiklik ve mahalle sakinleri Başkan Güler’e teşekkür etti.
İKİ İLÇEYİ BAĞLAYAN YOLDA BETON SEVİNCİ KORGAN ÇİFTLİK VE ÇATALPINAR ORTAKÖY MAHALLESİNİ BAĞLAYAN YOLUN KONFORU ARTIYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan Çiftlik ve Çatalpınar Ortaköy mahallerini birbirine bağlayan yolu beton konforuna kavuşturuyor. Yaklaşık 1 km’lik kısımda çalışmaları tamamlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların yüzünü güldürdü. Yapılan çalışmalar için Çiftlik Mahalle Muhtarı Gülefendi Atiklik ve mahalle sakinleri Başkan Güler’e teşekkür etti. Vatandaşlar, “Korgan Çiftlik-Çatalpınar Ortaköy bağlantı yolumuzda sıkıntı vardı. Bir sene önce genişlemesini yapmıştık. Bu yıl da Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla yolumuz beton programına alındı. Yolun 1 km’ye yakın bölümünde çalışmalar tamamlandı. Kaç yıldır bu yolumuz sorundu, çamur içerisindeydik. Vatandaşlarımız da yıllardır sorun olan yolda rahatlığa kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz. “ ifadelerini kullandı.
Yapılan çalışmalar için Çiftlik Mahalle Muhtarı Gülefendi Atiklik ve mahalle sakinleri Başkan Güler’e teşekkür etti.

İKİ İLÇEYİ BAĞLAYAN YOLDA BETON SEVİNCİ
KORGAN ÇİFTLİK VE ÇATALPINAR ORTAKÖY MAHALLESİNİ BAĞLAYAN YOLUN KONFORU ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan Çiftlik ve Çatalpınar Ortaköy mahallerini birbirine bağlayan yolu beton konforuna kavuşturuyor. Yaklaşık 1 km’lik kısımda çalışmaları tamamlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların yüzünü güldürdü. Yapılan çalışmalar için Çiftlik Mahalle Muhtarı Gülefendi Atiklik ve mahalle sakinleri Başkan Güler’e teşekkür etti. Vatandaşlar, “Korgan Çiftlik-Çatalpınar Ortaköy bağlantı yolumuzda sıkıntı vardı. Bir sene önce genişlemesini yapmıştık. Bu yıl da Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla yolumuz beton programına alındı. Yolun 1 km’ye yakın bölümünde çalışmalar tamamlandı. Kaç yıldır bu yolumuz sorundu, çamur içerisindeydik. Vatandaşlarımız da yıllardır sorun olan yolda rahatlığa kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz. “ ifadelerini kullandı.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.