ORDU’DA GENÇLİG OKÇULUK İLE START ALDI

Spor 04.03.2024 - 12:26, Güncelleme: 04.03.2024 - 12:26
 

ORDU’DA GENÇLİG OKÇULUK İLE START ALDI

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen spor dallarında, gençlik merkezleri adına müsabakalara katılan takımlar ve sporcular statüye uygun olarak bölge finallerinde ve Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanacak.
ORDU’DA GENÇLİG OKÇULUK İLE START ALDI Gençlik merkezlerinde sporun yaygınlaştırılması, kitlelerin hareket etmeye özendirilmesi ve sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi için gençlik merkezleri arası Futbol, Basketbol, Geleneksel Türk Okçuluğu ve Masa tenisi branşlarında Gençlig başladı. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen spor dallarında, gençlik merkezleri adına müsabakalara katılan takımlar ve sporcular statüye uygun olarak bölge finallerinde ve Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanacak. Altınordu, Fatsa ve Ünye’de gerçekleşen ilçe müsabakalarının ardından Gençlig Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği Müsabakaları Yeni Ordu Stadyumu Okçuluk Antrenman Salonunda tamamlandı. Gençlig, Ordu Gençlik merkezinde 3x3 Basketbol Müsabakalarıyla devam edecek. Ardından Masa Tenisi müsabakaları oynanacak. Branş yarışmaları sonunda derece elde eden takımlar ve sporcular Trabzon’da düzenlenecek bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.  
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen spor dallarında, gençlik merkezleri adına müsabakalara katılan takımlar ve sporcular statüye uygun olarak bölge finallerinde ve Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanacak.

ORDU’DA GENÇLİG OKÇULUK İLE START ALDI

Gençlik merkezlerinde sporun yaygınlaştırılması, kitlelerin hareket etmeye özendirilmesi ve sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi için gençlik merkezleri arası Futbol, Basketbol, Geleneksel Türk Okçuluğu ve Masa tenisi branşlarında Gençlig başladı. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen spor dallarında, gençlik merkezleri adına müsabakalara katılan takımlar ve sporcular statüye uygun olarak bölge finallerinde ve Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanacak. Altınordu, Fatsa ve Ünye’de gerçekleşen ilçe müsabakalarının ardından Gençlig Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği Müsabakaları Yeni Ordu Stadyumu Okçuluk Antrenman Salonunda tamamlandı. Gençlig, Ordu Gençlik merkezinde 3x3 Basketbol Müsabakalarıyla devam edecek. Ardından Masa Tenisi müsabakaları oynanacak. Branş yarışmaları sonunda derece elde eden takımlar ve sporcular Trabzon’da düzenlenecek bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.