YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem 04.10.2023 - 10:26
 

YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Almanya ve Polonya’dan Gelen Öğrenciler, Vali Erol’u Ziyaret Etti
Vali Muammer Erol, Gençlik Köprüsü Türkiye Almanya Programı kapsamında Almanya ve Polonya’dan gelen gençleri ağırladı.   Valilik Toplantı Salonunda Almanya ve Polonya’dan gelen 19 öğrenci ve koordinatör heyeti kabul eden Vali Erol, “Sizleri güzel Ordu'muzda görmekten büyük bir mutluluk duyduk. Bu ziyaret sürenizde keyifli, mutlu bir zaman geçirirsiniz. Dünyada en fazla fındığın üretildiği Karadeniz’in incisi Ordu’dan güzel izlenimler ve anılarla ülkelerinize dönmenizi temenni ediyoruz” dedi.   Öğrencilerle bir süre sohbet ederek, Ordu ile ilgili bilgiler veren Vali Muammer Erol, misafir öğrencilerle birlikte Ordu tanıtım filmini izledi.    Vali Muammer Erol, “Ordu’da yeşil ile mavinin büyüleyici güzelliğini yakından görme fırsatı elde ederken, Ordu’nun tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu mekanlarını da gezmiş olacaksınız” diyerek, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.   Ziyarette, Proje Koordinatörü Himmetullah Caglan, projenin amacı ile ilgili Vali Erol’a detaylı bilgi verdi.    Proje, Almanya, Polonya ve Türkiye’den gençleri, gençlik parlamentosu çalışması örneğini kullanarak sosyal katılım fırsatları hakkında bir fikir alışverişine getiriyor.   Ordu’nun doğal güzellikleri ve deniziyle muhteşem bir güzelliğe sahip olduğunu söyleyen öğrenciler, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali   Muammer Erol’a teşekkür ettiler.
Almanya ve Polonya’dan Gelen Öğrenciler, Vali Erol’u Ziyaret Etti
Vali Muammer Erol, Gençlik Köprüsü Türkiye Almanya Programı kapsamında Almanya ve Polonya’dan gelen gençleri ağırladı.
 
Valilik Toplantı Salonunda Almanya ve Polonya’dan gelen 19 öğrenci ve koordinatör heyeti kabul eden Vali Erol, “Sizleri güzel Ordu'muzda görmekten büyük bir mutluluk duyduk. Bu ziyaret sürenizde keyifli, mutlu bir zaman geçirirsiniz. Dünyada en fazla fındığın üretildiği Karadeniz’in incisi Ordu’dan güzel izlenimler ve anılarla ülkelerinize dönmenizi temenni ediyoruz” dedi.
 
Öğrencilerle bir süre sohbet ederek, Ordu ile ilgili bilgiler veren Vali Muammer Erol, misafir öğrencilerle birlikte Ordu tanıtım filmini izledi. 
 
Vali Muammer Erol, “Ordu’da yeşil ile mavinin büyüleyici güzelliğini yakından görme fırsatı elde ederken, Ordu’nun tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu mekanlarını da gezmiş olacaksınız” diyerek, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.
 
Ziyarette, Proje Koordinatörü Himmetullah Caglan, projenin amacı ile ilgili Vali Erol’a detaylı bilgi verdi. 
 
Proje, Almanya, Polonya ve Türkiye’den gençleri, gençlik parlamentosu çalışması örneğini kullanarak sosyal katılım fırsatları hakkında bir fikir alışverişine getiriyor.
 
Ordu’nun doğal güzellikleri ve deniziyle muhteşem bir güzelliğe sahip olduğunu söyleyen öğrenciler, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali   Muammer Erol’a teşekkür ettiler.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orduguncel.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.